Club de Gootsteen Club de Gootsteen
 
>>> mailtje van Denny MaasDamme >>

Je bent vanmiddag bij mij aan de deur geweest, over club de gootsteen.
Ik heb een aantal jongens gesproken en het lijkt ze een tof idee dat hun muziek een maand lang in club de gootsteen gedraaid zou worden.

Omschrijving van de groep: het is een groep jongens in de leeftijdscategorie van 15 t/m 28 ongeveer. Die hun ding doen om te overleven in deze samenleving. Veel hebben dat niet altijd op de juiste manier gedaan en dus ook vastgezeten hoe jong sommige ook zijn. En nu proberen ze hun verhalen en expressie op een positieve manier te uiten via rap. Het gaat dus ook veel over wat er op straat meegemaakt wordt. Dromen van geld, wat van je verwacht wordt om erbij te horen, noem maar op. Tuurlijk de jongens zitten op school en werken (sommige) maar daar tussen door is t leven niet altijd makkelijk, met de stress en vooroordelen die het leven met zich meebrengt. 

Het lijkt ons in ieder geval een cool project, en willen graag meewerken. 
Nogmaals je moet er wel rekening mee houden dat het een groep jongens is van 15 jaar tot en met 28 jaar van verschillende culturen, die ook echt van de straat zijn en dat zul je ook in hun rauwe nederlandse teksten horen.

O.N.S.
O.N.S.
O.N.S.  (niet iedereen kon er die avond zijn)
#8   O.N.S., poster by WayneHorsehttp://www.waynehorse.com/shapeimage_7_link_0
Frans van Rijn Yar M. Alizai Eddy Kamstra Sebastiaan Vos de Pendinghe Heleen Ytsma Willem J. Stienstra      O.N.S.